Ν. Μιχαλολιάκος: Μακεδονία και Θράκη στο απόσπασμα

mixaloliakos

«Ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας όλα τα κόμματα πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», καταγγέλλει στο άρθρο του με τίτλο «Μακεδονία και Θράκη στο απόσπασμα» ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρει πως «είναι ανοικτός ο δρόμος για την ονομασία “Νέα Μακεδονία”, η οποία εμφανίζεται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες σαν η πλέον πιθανή στον αντεθνικό αυτό συμβιβασμό του πολιτικού κατεστημένου απέναντι στις απαιτήσεις της ξενοκρατίας».

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής εκτιμά πως το πρόβλημα της ΝΔ «δεν είναι το όνομα των Σκοπίων αλλά η… δεδηλωμένη».

«Δεν είναι όμως το ζήτημα της Μακεδονίας το μόνο εθνικό θέμα, στο οποίο προδίδει τα Εθνικά Δίκαια το πολιτικό κατεστημένο. Είναι και το ζήτημα της Θράκης μας, όπου μετά την επίσκεψη του Ερντογάν έχουμε μία άτακτη υποχώρηση εκ μέρους της Ελλάδος στις τουρκικές απαιτήσεις.

Όπως ανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε εκλογή μουφτή στην Θράκη! Εάν συμβεί αυτό τότε με τις ευλογίες της Ελλάδος οι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες, από τους οποίους δυστυχώς πολλοί έχουν παρασυρθεί από την τουρκική προπαγάνδα, θα έχουν αιρετή ηγεσία, την οποία όπως όλοι ξέρουμε θα διορίσει το τουρκικό προξενείο! Επί πλέον, με έναν περίεργο νόμο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να καταργήσει την σαρία, κατ’ ουσίαν θα επιβάλλει την σαρία στην Ελληνική Θράκη! Αυτό γιατί; Γιατί σύμφωνα με τον νόμο αυτό, εάν δύο μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες συμφωνήσουν για ένα νομικό τους θέμα να καταφύγουν στην κρίση του μουφτή, τότε η απόφαση του μουφτή θα είναι αμετάκλητη και δεν θα μπορούν στην συνέχεια να προσφύγουν σε κανένα Ελληνικό δικαστήριο!

Με τον τρόπο αυτό το τουρκικό προξενείο θα δημιουργήσει μία κατάσταση αυτονομίας με ηγεσία και δικαστική αρχή μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας. Θα δημιουργήσει κυριολεκτικά δηλαδή ένα “κράτος εν κράτει” μουσουλμανικό μέσα στην ίδια την Ελλάδα!», τονίζει ο κ. Μιχαλολιάκος.