Πολλοί οι κίνδυνοι για τον Κ. Αγγελίδη – Επιβαρυμένος ο οργανισμός του λόγω παλαιότερων τροχαίων

aggelidis98827

Πολλοί εξακολουθούν να είναι οι κίνδυνοι για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή Κ. Αγγελίδη, που δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική από τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Με πολλή προσοχή και μεθοδικότητα οι θεράποντες ιατροί του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κάνουν μικρές επιχειρήσεις να τον «βγάλουν» σιγά-σιγά από την καταστολή. Μέχρι στιγμής, σταδιακά, ο οργανισμός του ανταποκρίνεται θετικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο παρουσιαστής Αγγελίδης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου νοσοκομείου Βούλας από τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του. Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και μπήκε αμέσως στην καταστολή.

Σύμφωνα με τους θεράποντες νευροχειρουργούς, ο οργανισμός του είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που νοσηλεύεται μετά από τροχαίο ατύχημα -ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει «πέσει» με τη μηχανή άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Οι νευροχειρουργοί που τον παρακολουθούν παρουσιάζουν μια αχτίδα αισιοδοξίας για τη ζωή του παρουσιαστή, η οποία, με τα σημερινά δεδομένα, φαίνεται πως δεν κινδυνεύει. Το στοίχημα, τώρα, είναι να καταφέρουν να τον «ξυπνήσουν» χωρίς να προκληθούν μόνιμα προβλήματα στην υγεία του.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται η σύζυγός του, συγγενείς και φίλοι του, οι οποίοι βλέπουν ότι οι γιατροί του Ασκληπιείου κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την υγεία του ασθενούς αυτή η περιπέτεια, η οποία, όπως φαίνεται, δεν θα τελειώσει πολύ γρήγορα.