Κεφαλονιά: Οι δύο αυτοκτονίες, η μαύρη μαγεία και τα ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ

f8137cc1c2dd8005f9ee8e99afaaa873-xl-1

Ξεκάθαρες απαντήσεις για τις δύο αυτοκτονίες, που όπως όλα δείχνουν σχετίζονται με τελετουργικό που παραπέμπει σε μαύρη μαγεία, αναζητούν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να κλείσουν τον φάκελο με τους θανάτους της 23χρονης Βουλγάρας και του 30χρονου Γερμανού που έβαλαν τέλος στην ζωή τους σε σπίτι στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς στις 31 Δεκεμβρίου του 2017.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ των θυμάτων, κυρίως της 23χρονης, η οποία μέσω σελίδας της στο Facebook δεν έκρυβε την λατρεία της για τον σατανά.

Όπως προκύπτει απο τα ευρήματα της ιατροδικαστή, Αγγελικής Τσιόλα, ο 30χρονος βοήθησε την 23χρονη να πεθάνει, τα θύματα δεν έφεραν αμυντικά τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ ο ίδιος έφερε πολλά  και βαθιά τραύματα σε χέρια και κορμί έως ότου φτάσει στην αυτοχειρία.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται, θα δείξουν αν τα θύματα προχώρησαν στις αυτοκτονίες υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών ή όχι, αν και από την έρευνα δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικά στους χώρους του σπιτιού. Όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονίες- προσφορά στον σατανά.

Ιδιαίτερα δε η 23χρονη έκανε εμφανή σε αγάπη της για τον Εωσφόρο, όπως προκύπτει και απο το μενταγιόν με την πεντάλφα που φορούσε, αλλά και από τις φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Απάντηση επίσης ψάχνουν οι αστυνομικοί στο γιατί τα δύο νεαρά άτομα επέλεξαν να διασχίσουν την μισή Ευρώπη με κλεμμένο όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες για να αυτοκτονήσουν στην Κεφαλονιά και όχι κάπου αλλού.

Επίσης ερευνάται αν η ημερομηνία της ενέργειάς τους, η τελευταία ημέρα του χρόνου δηλαδή, έπαιζε κάποιον ιδιαίτερο ρόλο στην τελετή ή επιλέχθηκε τυχαία.